Vrijedno priznanje za Volkswagen

Marka Volkswagen treću je godinu zaredom temeljem studije AutomotiveINNOVATIONS proglašena najinovativnijom markom s masovnom proizvodnjom

Temeljnoj marki koncerna također su dodijeljene druge nagrade u kategorijama „Alternativni pogoni“, „Autonomna vožnja“ te „Sigurnost“ i „Konvencionalni pogoni“. Nagrade svake godine dodjeljuje Center of Automotive Management (nezavisni znanstveni institut) u suradnji s revizorskim poduzećem PricewaterhouseCoopers. Odluke o dodjeli nagrada temelje se na studiji AutomotiveINNOVATIONS, zajednički provedenu istraživanju koje je analiziralo inovacijske profile i buduće trendove brojnih automobilskih marki tijekom proteklih sedam godina u području tehničkih inovacija za vozila.

Žiri je kao dokaz da je ovo poduzeće najinovativnija marka s masovnom proizvodnjom u automobilskoj industriji istaknuo činjenicu da je marka Volkswagen tijekom protekle godine razvila 62 individualne inovacije. Pionirski karakter marke Volkswagen također je pohvaljen u kategorijama Autonomna vožnja i Sigurnost, a žiri je posebno istaknuo Arteon, prvi model koji će se opremiti drugom generacijom potpore za hitne slučajeve.

Comments

comments