Vrijedno priznanje za Hyundai Konu

Na prigodnoj svečanosti u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma Hyundai Kona proglašena je Best Buy zvijezdom ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa

Domagoj Burić, Direktor Marke Hyundai Hrvatska, zahvalio je auto novinarima na dodijeljenom priznanju za Best Buy Star za Hyundai Konu te dodao kako nakon uspješnog lansiranja Kone na hrvatskom tržištu krajem 2017. godine, u istom tonu nastavljaju i u ovoj. Uskoro u Hrvatskoj očekuju i Konu u električnoj te dizelskoj izvedbi.

“Hyundai Kona je lifestyle SUV s mogućnošću pogona 4×4 i mnogobrojnim kombinacijama personalizacije interijera!“, dodala je Lina Dujić, voditeljica marketinga Hyundai Hrvatske. Tu je i vrhunski Hyundai SmartSense sustav napredne pomoći za vozača, a Kona je vodeća u segmentu najnovijih sigurnosnih tehnologija koje su osmišljene da vozačima pruže veću sigurnost i pouzdanost u vožnji. Od automatskog kočenja za izbjegavanje sudara (FCA) do detekcije vozila u mrtvom kutu (BCW), može vozača upozoriti na potencijalne opasnosti za vrijeme vožnje. A tu je i Hyundai petogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže što sve zajedno daje snažnu podlogu za dodijeljeno joj priznanje.

Comments

comments