Volvo financijske usluge i u Hrvatskoj

Od sada će kupci gospodarskih vozila u Hrvatskoj moći brže i jednostavnije riješiti financiranje putem novoosnovanog VFS Leasinga

Volvo Grupa u Hrvatskoj počela je nuditi financijske usluge, jer je s poslovanjem krenuo Volvo Financial Services (VFS) s novoosnovanim poduzećem, VFS Leasing d.o.o. Time su njihovim klijentima izašli u suret, tako da čitav proces kupnje mogu obaviti na jednom mjestu. Kako kažu u Volvo Financial Service-u, u uskoj suradnji s kupcima gospodarskih vozila individualno pronalaze najbolja moguća rješenja, ovisno o tvrtki i njenom načinu poslovanja. »Kupci Volvo Group Croatia d.o.o. pokazali su velik interes za našim financiranjem i raduje nas da ćemo vlastitim programima financiranja moći podržati mnogobrojne kupce pri kupnji novih i rabljenih vozila.«, izjavio je Dušan Mavrič, direktor regije Adriatic North.

Péter Écsy, prokurist VFS Leasing d.o.o. kaže kako su dolaskom VFS-a na hrvatsko tržište, ojačali svoju sveobuhvatnu ponudu, omogućivši kupcima novih i rabljenih gospodarskih vozila kompletno rješenje uz pametno i fleksibilno financiranje.
»Mi razumijemo kupce gospodarskih vozila, njihovu djelatnost, okruženje u kojem posluju kao i izazove s kojima se suočavaju bolje od drugih. Zato su naša rješenja prilagođena upravo njima, a mi smo tu da im pomognemo pronaći najbolje rješenje, čak i u ovim izazovnim vremenima« izjavio je Igor Smolec direktor VFS Leasing d.o.o.

VFS Leasing d.o.o. osnovan je u siječnju 2020. godine i nudi razne financijske pakete. Razumijevši poslovanje svojih klijenata, zalažu se za upravljanje financiranjem suvremenim i prilagođenim načinom poslovanja, te nastoje razvijati dugoročne odnose s kupcima tijekom svojih poslovnih ciklusa. Putem VFS Leasinga d.o.o. mogu se financirati Volvo kamioni, Volvo građevinska oprema, Volvo autobusi, Renault Trucks vozila, te rabljena vozila iz ponude.

Comments

comments