Volta Zero u Norveškoj kreće s testovima

Bring i Posten, vodeći distributeri paketa, tereta i pošte u nordijskoj regiji, izabrali su Volta Trucks Zero za ekskluzivno testiranje dostave s nultom emisijom

Norveška pošta, Posten Norge AS ima dva branda, Posten i Bring. Posten se koncentrira na potrošačko tržište u Norveškoj, dok je Bring usmjeren na korporativno tržište u nordijskoj regiji. Nude različite načine isporuke i izvrsna digitalna rješenja za samostalna slanja i preuzimanja pošiljki.
Nova tehnologija i stručnost omogućuju donošenje rješenja usmjerenih na budućnost koja poboljšavaju konkurentnost njihovih klijenata. Na tom tragu je i vijest kako će upravo ova dva branda praktično testirati potpuno električni kamion Volta Zero. Najavljujući partnerstvo, Per Öhagen, izvršni potpredsjednik odjela za e-trgovinu i logistiku tvrtke Bring, rekao je: „Bring želi biti svjetski lider u transportu koji je prijateljski prema klimi.

Do 2025. godine naš je cilj da sva naša vozila i zgrade budu emisijski neutralni. Za postizanje tog cilja presudno je partnerstvo s tvrtkama poput Volta Trucks. Budući da ćemo biti prvi korisnici kamiona Volta u Skandinaviji, šaljemo jasnu poruku o našoj namjeri održivosti i veselimo se dobroj suradnji u razvoju kamiona budućnosti bez emisija. “Potvrđujući partnerstvo između Volta Trucksa i Bringa, Rob Fowler, izvršni direktor Volta Trucks je rekao: „Sa švedskim i norveškim osnivačima, Volta Trucks je stvoren s jakim nordijskim korijenima. Naša misija je stvoriti cjelovito veliko električno dostavno vozilo koje će pomoći u poboljšanju sigurnosti pješaka i ostalih sudionika u prometu i poboljšati kvalitetu zraka.”

Dodao je kako je oduševljen što će u partnerstvu s Bringom testirati nadolazeći Volta Zero na važnim nordijskim tržištima. Bringovi standardi za vozila za gradsku dostavu, sa svojom širokom mrežom lokacija za preuzimanje i iskrcaj, savršeno nadopunjuju dizajn i performanse Volta Zero koji može prijeći 200 km s jednim punjenjem baterija. Od vozača tvrtke Bring dobit će bitne povratne informacije o jedinstvenom okruženju u vožnji i performansama vozila.

Comments

comments