VDL Bus & Coach izravno na Španjolsku

Nizozemski proizvođač autobusa otvorio je vlastitu podružnicu u Madridu, jer je Španjolska jedno od najvećih i najvažnijih autobusnih tržišta u Europi

Izbor za otvaranje podružnice u Španjolskoj logičan je nastavak strategije koju je VDL odlučio slijediti, što uključuje uspostavu izravne prisutnosti odjela za autobuse na većini velikih tržišta autobusa u zapadnoj Europi. Španjolsko tržište autobusa trenutačno je Izvanrednoj fazi. Nakon Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke i Francuske, Španjolska je četvrto europsko autobusno tržište, što je drugo tržište nakon Njemačke. Za VDL je posebno važno kako zbog prodaje gotovih autobusa tako i isporuke šasija lokalnim proizvođačima – karoseristima.
“Vrlo smo ponosni na činjenicu da smo s vlastitom podružnicom VDL Bus & Coach također aktivni na ovom strahovito atraktivnom tržištu. Nakon snažnog pada tijekom financijske krize, tržište u Španjolskoj sada prolazi kroz brz rast “, kaže komercijalni direktor Marcel Jacobs iz VDL Bus & Coacha.
VDL Bus & Coach España S.L. predvodi Anno Dirksen. Posljednjih devet godina proveo je kao direktor VDL Bus & Coach Italia s.r.l. Za proces poslije prodaje, Anno se može osloniti na veliko iskustvo Angel Gomeza, koji već dugi niz godina djeluje na španjolskom tržištu. Anno Dirksen kaže: “Ovo je ogroman izazov i čast voditi ovu novu podružnicu na jednom od najvažnijih i najvećih tržišta Zapadne Europe. Uz cjelokupni portfelj VDL Bus & Coach, VDL Bus & Coach España S.L. također pruža pouzdanu uslugu post-prodaje i dijelova!“ Više vijesti o daljnjem razvoju VDL Bus & Coacha u Španjolskoj uskoro će uslijediti.

Comments

comments