Važno priznanje za novi Transporter

Novi Volkswagen Transporter, 6.1, pobijedio je konkurenciju i proglašen Izborom trgovaca na godišnjem britanskom izboru Trade Van Driver

Već šest generacija rodonačelnik klase vanova tvrtkesvakodnevni je oslonac tvrtkama i obiteljima. A sada je nova iteracija ove kotljajuće legende pobijedija konkurenciju i dobila titulu Traders ‘Choice na godišnjim nagradama vodećeg britanskog magazina za male poslovne korisnike vozila Trade Van Driver. Najprodavaniji VW kombi u ovom izboru je prepoznat po izvrsnim voznim osobinama, provjerenoj pouzdanosti i visokom ostatkom vrijednosti.

Nagrade Trade Van Driver Award dodjeluju se proizvođačima i modelima koji, prema mišljenju sudaca, nude najbolje i najviše malim kupcima kombija. Nagrade daju, i vozila ocjenjuju ne samo stručni novinari, već i čitatelji koji ih svakodnevno koriste. Urednik časopisa Trade Van Driver, Matthew Eisenegger, komentirao je: “Od svog prvog predstavljanja u pedesetim godinama prošlog stoljeća, ovaj se kombi pokazao legendom na tržištu, ispunjavajući potrebe ne samo trgovaca i poslovnih korisnika vanova, već i ljubitelja surfanja, kampiranja i vozača taksija.

Početkom godine, Volkswagen Transporter proslavio je svoj 70. rođendan, što je najduži životni vijek jednog komercijalnog vozila. Nova generacija uvodi ovu transportnu ikonu u digitalno doba, dobivši digitalni interijer i široke mogućnosti povezivanja. Transporter T6.1 je u ponudi kao furgon, Kombi, kamionet (jednostruka i dvostruka kabina) i šasija (također s jednostrukom ili dvostrukom kabinom). Na raspolaganju su dva međuosovinska razmaka od 3000 mm i 3400 mm. Tu su i putničke izvedbe Caravelle i Multivan, te kamper California.

.

Comments

comments