Važna godina za Autotrans

Brojnim novostima i aktivnostima u 2017. godini, Autotrans grupa obilježava veliki jubilej, 70 godina postojanja i uspješnog rada na hrvatskom tržištu

Ovu značajnu obljetnicu, vodeći hrvatski autobusni prijevoznik obilježiti će brojnim novitetima u poslovanju, kojima će posebno obradovati svoje putnike Prvi u tom nizu odnosi se na nadogradnju booking sustava ili preciznije na uvođenje myAutotrans programa registracije koji će putnicima omogućiti još bržu online kupnju karata i jednostavno upravljanje rezervacijama te tako doprinijeti još boljem korisničkom iskustvu.

Od svojih početaka 1947.godine do danas, Autotrans je od lokalne tvrtke izrastao u respektabilnu nacionalnu kompaniju čijim putnicima na raspolaganju stoji 480 autobusa, o čijoj sigurnosti i ugodnosti putovanja brine više od 1000 djelatnika i koja nudi mogućnost kupnje autobusne karte na 80 prodajnih mjesta, ali i online na www.autotrans.hr.

Sve putnike koji se do 28. veljače 2017. registriraju, na myAutotrans korisničkom računu očekuje poklon dobrodošlice – promo kod s 20% popusta kojeg je moguće realizirati pri online kupnji autobusne karte za brojne linije Autotrans grupe. I to je samo početak, jer tijekom cijele godine, putnici Autotrans grupe mogu očekivati i druga unapređenja, pogodnosti, besplatne karte, promo kodove za povoljnija putovanja i brojna ostala iznenađenja.

Autotrans grupa, koju čine prijevoznici Autotrans d.o.o., App Požega, Autoprijevoz Otočac, Autopromet Slunj, Dalmacija bus i u Njemačkoj Pan Alpen Adria, djeluje na tržištu već 70 godina te održava više od 500 autobusnih linija u domaćem i međunarodnom prijevozu. Brojnost djelatnika, veličina voznog parka, autobusni kolodvori u vlasništvu i široka mreža prodajnih mjesta, Autotrans grupu svrstavaju među najveće prijevozničke sustave u Hrvatskoj i na području istočne Europe.
Osim toga, Autotrans grupa jedini je prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines.

Comments

comments