Traktor godine je Valtra Versu T254 Smart Touch!

Valtra je imala apsolutni razlog za slavlje, osim što je njihov Versu T254 Smart Touch pobrao nagradu traktora godine, odnio je i titulu i u pogledu dizajna

Valtra Versu T254 Smart Touch može se pohvaliti s dvije titule. Odnio je onu najvažniju, titulu traktora godine i nagradu za najbolji dizajn. Radi se o prilično ekskluzivnom poljoprivrednom stroju, koji stoji pravo bogatstvo i gotovo da možemo reći, kako je ova Valtra pusti san za domaće seljake. Za traktor koji stiže iz Danske trebat će izbrojati preko 1.700.000,00 kuna.

Titulu uslužnosti odnosi traktor McCormick X6 Vt-Drive. Ovaj traktor stroj donosi CVT prijenos s intuitivnim i “userfiendly” sučeljem za pomoć u poslu na polju.


McCormick se odlikuje modernim i agresivnim dizajnom, te općenito brzim i jednostavnim rukovanjem s visokom razinom upravljivosti.

Titulu u specijaliziranim područjima pripada Fendtu i njihovom modelu – 211 Vario V.
Poznata marka na ovim područjima s ovim traktorom donosi visokokvalitetan, visokoučinkovit i kompaktan 3-cilindarski traktor (namijenjen ponajprije za vinograd) s najboljim motorom / mjenjačem u ovom pogonskom segmentu.

Čestitke najboljima. Ostaje želja da ove traktore jednog dana, po mogućnosti što ranije, vidimo na domaćim poljima.

Comments

comments