Toyotino partnerstvo s paraolimpijcima

Na zagrebačkom Sljemenu, gdje se održala utrka Svjetskog kupa za sportaše s invaliditetom, službeno je objavljeno partnerstvo Toyote i Hrvatskog paraolimpijskog odbora

Toyotina je namjera da kroz blisku suradnju sa sportašima i savezima na olimpijskim i paraolimpijskim igrama, transformira igre i ostavi nasljeđe za dugi niz godina.

“Kao partner olimpijskih i paraolimpijskih igara, Toyota će pružiti sve svoje iskustvo i stručnost u području mobilnosti i logistike. Putem globalne inicijative Start Your Impossible, Toyota želi potaknuti svoje zaposlenike, poslovne partnere i kupce te ih povezati s temeljnim vrijednostima tvrtke. U vremenu iznimno brzog razvoja tehnologije i okoliša, Toyota nastoji stvoriti održivo društvo u kojem svatko može primijeniti ono što može učiniti nemogućim i nedostižnim!” – tim povodom izjavio je direktor Toyota Hrvatske Krešimir Bago.

„Jako smo uzbuđeni zbog dugogodišnjeg partnerstva s Toyotom s kojom dijelimo brojne zajedničke vrijednosti, kao i strast za pokretanjem društvene inkluzije kroz mobilnost. Paraolimpijski sport, kako na međunarodnoj razini – tako i u Hrvatskoj, postao je ključan za poticanje društvene transformacije svijesti i vjerujem kako ćemo kroz ovo partnerstvo snažno utjecati na društvo, obogaćujući živote brojnih obitelji!“ – zaključio je predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratko Kovačić.

Comments

comments