Total otvara ured u Hrvatskoj

Otvaranjem predstavništva na tržištu Hrvatske, Total želi pružiti punu podršku svojim korisnicima kroz odgovarajuću uslugu, kvalitetu i pouzdanost proizvoda koje nudi

Francuska kompanija Total, četvrti svjetski proizvođač ulja i plina, svjetski lider u proizvodnji tekućeg naftnog plina (LPG) i jedan od vodećih igrača u proizvodnji energije s niskim sadržajem ugljika, na današnjoj konferenciji za medije objavila je otvaranje direktnog predstavništva kompanije u Hrvatskoj. Odluka o otvaranju predstavništva u Hrvatskoj uslijedila je nakon pažljivog strateškog odabira tržišta koje odlikuje cjelokupan Totalov pristup poslovanju. Total vjeruje kako svojim direktnim prisustvom može doprinijeti razvoju lokalnog tržišta i ojačati ekonomske odnose s Hrvatskom, ali i da će biti u još povoljnijoj poziciji da osluhne potrebe krajnjih korisnika i odgovori na njihove potrebe.

Rastuća potreba za kvalitetnim proizvodima i tržišni potencijal koji ova zemlja ima pomogli su nam da se odlučimo na otvaranje predstavništva u Hrvatskoj. Hrvatska industrija i ekonomija prepoznaju kvalitetu naših proizvoda i usluga, kao i njihovu pristupačnost, što nam garantira uspješnu suradnju s mnogim domaćim tvrtkama i proizvođačima. Radujemo se što Hrvatska postaje naš dom i mjesto u kojem možemo ostvariti rast i da se približimo našim krajnjim korisnicima čije nam je zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu.“, izjavila je Almila Acan Kahvecioglu, direktorica kompanije Total za Balkan.

U prvoj godini poslovanja, Total očekuje ostvarenje prometa od 70 milijuna kuna kroz konstantno unaprjeđenje osnovne djelatnosti poslovanja, a to je distribucija maziva specijaliziranih ne samo za motorna vozila već i za poljoprivredne i industrijske strojeve, teretna vozila i ostale specifične grane industrije.

Comments

comments