TIMOCOM i u trenutnoj situaciji osigurava neograničeno poslovanje

Tvrtka TIMOCOM daje sve od sebe kako bi osigurala stabilnost i poslovanje sebi i partnerima, te sustava Smart Logistics System, uključujući burzu tereta

Širenje koronavirusa stresan je ispit koji se očituje i u logističkoj djelatnosti. Tvrtka TIMOCOM pravodobno je uvela nužne mehanizme koji služe zaštiti zdravlja zaposlenica i zaposlenika tvrtke TIMOCOM te osiguravanju poslovanja. „Bolje spriječiti nego liječiti. Stoga smo već u ranoj fazi ove situacije dinamičnog razvoja, na najvišoj razini uprave uveli i proveli opsežne mjere”, kaže Frank Winter, direktor ljudskih potencijala za Europu tvrtke TIMOCOM. U te se mjere između ostalog ubrajaju otkazivanje bilo kakvih poslovnih putovanja, organiziranje virtualnih sastanaka ili nošenje poslovnih računala kući nakon završetka radnog vremena, kako bi, u slučaju potrebe, postojala mogućnost rada od kuće. Ovaj se katalog mjera kontinuirano prilagođava trenutnoj situaciji i službenim zahtjevima.

Važna je prednost to što su zaposlenice i zaposlenici tvrtke TIMOCOM na svim razinama već navikli raditi od kuće. Naime, mogućnost rada od kuće postoji već od 1. siječnja 2018. te je izučena i proživljena radna svakodnevnica u tvrtki TIMOCOM. Frank Winter dodaje: „Po potrebi imamo mogućnost prelaska svih zaposlenica i zaposlenika na rad od kuće, bez ograničavanja našeg poslovanja.” Aktualno stanje ne zahtjeva samo odgovarajuće mehanizme radi suzbijanja virusa, nego i fleksibilnost u svakodnevnom radu. „Upravo se naša fleksibilnost sada očituje kao važan čimbenik sigurnosti za nas, naše klijente i partnere.” kaže Tim Thiermann, rukovodeći partner tvrtke TIMOCOM. „Svi naši zaposlenici i zaposlenice u svakom trenutku mogu raditi od kuće i time osigurati poslovanje tvrtke TIMOCOM i našeg sustava Smart Logistics System.”

„Svaka je kriza također i prilika,” dodaje Thiermann. „Sadašnja situacija svima nam može pomoći da se još bolje pripremimo za buduće izazove, bilo da se oni tiču logistike ili pak sviju nas kao zajednice. I u teškim vremenima, kao tvrtka TIMOCOM, pouzdano stojimo uz bok našim klijentima i partnerima u cijeloj Europi.”

Comments

comments