Terapija steroidima za Nissan e-NV200

Povećanog obujma od 8 m3 , sjajno je rješenje za fleksibilnu isporuku u posljednjem kilometru, s brzim punjačem CHAdeMO i optimiziranim krugom okretanja za još bolju okretnost

Električni kombi za gradsku dostavu, e-NV200 XL Voltia izrazito je svestrana konverzija pouzdanog električnog kombija Nissan e-NV200. To vozilo s nultom emisijom izbor je brojnih tvrtki za dostavu u posljednjem kilometru diljem Europe. Stekao je reputaciju kao idealno vozilo za gradsku isporuku u kojoj operateri i stanovnici cijene njegov skoro tihi rad i nultu emisiju polutanata. Novi model izrađuje se u suradnji sa specijaliziranom francuskom tvrtkom za preradu karoserija Gruau, nudi kompaktnu osnovu i ozbiljan teretni kapacitet. S volumenom od čak 8 m3, novi model proširio je standardni utovarni prostor za za 90%. To omogućava tvrtkama da obave manje putovanja u svakom ciklusu isporuke, omogućavajući im da pojednostave rad i uštede vrijeme.

Koristi provjerenu tehnologiju modela Nissan LEAF. Opremljen je Nissanovom baterijom od 40 kWh i ugrađenim punjačem CHAdeMO za brzo punjenje DC-om, što ga čini savršenim rješenjem za fleksibilnu gradsku dostavu. Uz učinkovit pogonski sklop, inteligentna tehnologija upravljanja energijom još više poboljšava njegovu upotrebljivost. Način rada B optimizira regenerativno kočenje radi ponovnog punjenja baterije u pokretu, dok ECO način upravlja izlazom snage radi očuvanja kapaciteta baterije. Kada se koriste zajedno, obje tehnologije povećavaju domet kako bi vozači što rjeđe posjećivali punionicu.

Još od svog predstavljanja 2014. godine, Nissan e-NV200 uživa široku popularnost, sa 42.000 proizvedenih jedinica – gotovo 10.000 prodanih širom Europe samo u 2019. godini – podržavajući Nissan u njegovoj opredijeljenosti da smanji gradske emisije iz komercijalnih operacija. E-NV200 XL Voltia bit će dostupan na europskim tržištima kroz mrežu i partnere Nissana, ali i tvrtke Gruau.

Comments

comments