Solaris dobio novog zastupnika u Hrvatskoj

Od studenoga 2018. godine Solaris Bus & Coach S.A., dobio je novog prodajnog zastupnika u Hrvatskoj. 

Autor:        Goran Kekić

Tvrtka Wawa d.o.o. iz Samoborskih Novaka postala je eksluzivni partner Solarisa. Tom prigodom predstavljen je gradski autobus Solaris Urbino 12 hybrid, te rezultati jednomjesečnog testiranja u tvrtki GPP Osijek, koja je ovom prigodom bila i domaćin događanja.

Urbino 12 hybrid, autobus je opremljen vrhunskim BAE pogonskim sustavom, te predstavlja jedno od najnovijih rješenja Solarisa kojim proizvođač širi gamu vozila s pozitivnim utjecajem na okoliš. Urbino hybrid autobusi odlično su prihvaćeni u zapadnoj Europi gdje se prodaju u tenderima većim od 100 vozila. Odlikuje ih mogućnost rada u modu bez emisija te značajne uštede u potrošnji goriva.

Druženje u Osijeku, odnosno Parku Prirode Kopački Rit, kojemu je nazočilo desetak direktora i predstavnika gradskih prijevoznika iz Hrvatske, sastojalo se od prezentacije najnovijih rješenja alternativnih pogona gradskih autobusa, testnu vožnju autobusom Urbino 12 hybrid, te prezentacija rezultata i praktičnih iskustava s 30 dnevnog testiranja Solaris Urbino 12 Hybrid u tvrtki GPP Osijek, o čemu su govorili direktor Mario Šapina te vozači autobusa.

Novom zastupniku želimo mnogo uspjeha u radu, a podrobnije o testiranju u sljedećem broju – Transport magazina.


                                                                                  

Comments

comments