Sjajna ponuda za Ford Focus

Ford je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za model Focus Business Plus s 1.5 dizelskim i 1.0 GTDi EcoBoost motorom sa 125 KS

Oba modela dolaze uz sustave ABS, ESP i pomoć pri kretanju na uzbrdici, sustav elektronske pomoći pri kočenju (EBA), pasivni protuprovalni sustav (EPATS) te My Key funkciju. Riječ je o tehnologiji koja omogućuje personalizirano postavljanje maksimalne brzine, postavljanje podsjetnika za sigurnosni pojas te kontrolu glasnoće audio sustava.

Business Plus paket opreme sadrži dvozonski automatski klima uređaj, ICE pack 2 CD + USB, dual AM/FM Antenu, 4,2 TFT ekran, 6 zvučnika, kontrole na upravljaču, SYNC I s Bluetooth sustavom i glasovnim upravljanjem, električno podesiva, grijana i automatski preklopiva vanjska osvrtna ogledala s integriranim pokazivačima smjera i svjetlom prilaska vozilu, 16″ aluminijske naplatke, grijano staklo vjetrobrana sa grijanim mlaznicama, električne podizače prednjih i stražnjih prozora koji se otvaraju i zatvaraju jednim dodirom, prednja svjetla za maglu, tempomat s limitatorom brzine, naslon za ruku, kožni obruč upravljača te kožnu ručicu mjenjača. Posebna ponuda vrijedi u ovlaštenoj Ford mreži u Hrvatskoj, odnosi se na Ford Focus modele i traje do isteka zaliha. Focus Business Plus s inovativnim turbodizelskim CDTI motorom dostupan je od 116.900 kuna dok verzija EcoBoost stoji od 114.900 kuna.

Comments

comments