Scania Driver Competitions, najbolji vozač kamiona biti će bogato nagrađen!

Svi koji imaju valjanu vozačku dozvolu C/E kategorije, mogu se prijaviti i u konkurenciji većoj od 350.000 vozača osvojiti bogatu nagradu. Scania vas čeka…

Mislite da ste dovoljno vješti za upravljačem svoga kamiona? Evo idealne prilike da to i dokažete. Vozačke vještine su ključne za isporuku sigurnih, održivih i učinkovitih prijevoznih rješenja i svakodnevnih radnih obveza.

U organizaciji jedne od najpopularnijih marki u svijetu kamiona, Scania već niz godina traži najbolje.

Scania natjecanje vozača Scania Driver Competitions nagrađuje profesionalne vozače koji za volanom nešto mijenjaju. S više od 350.000 sudionika na svjetskoj razini, Scania natjecanja vozača su najveće svjetsko natjecanje vozača kamiona. Kako bi bili bolji od drugih, traži se uvježbanost, odlučnost i iskustvo.

Natjecanje je otvoreno za sve koji imaju hrvatsko državljanstvo i valjanu vozačku dozvolu C/E kategorije, a prijave primaju do 10.02.2019. Za razliku od prošlih godina, ove sezone nema dobnog ograničenja za natjecatelje.

Veliko finale i natjecanje za Scania East Adriatic Region (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija) održat će se 13 i 14. travnja 2019. u Zagrebu.

 

Comments

comments