Sava Cargo 4 za mega prikolice

Ova robna marka guma iz koncerna Goodyear, uvela je novu dimenziju guma Cargo 4 koja je namijenjena za mega prikolice s teretnim prostorom od 100 m3

Zbog sve veće omiljenosti mega prikolica s teretnim prostorom veličine 100 m3 koje imaju sve značajniju ulogu u europskom prijevozništvu i zahtijevaju posebne teretne gume robna marka Sava u svoju je ponudu dodala niskoprofilnu gumu Sava Cargo 4 za prikolice u novoj dimenziji 435/50R19,5. Njome jedna od vodećih marki guma u jugoistočnoj Europi dopunjuje nedavno uvedene gume Avant 4Plus za upravljačku osovinu i Orjak 4Plus za pogonsku osovinu. Nova dimenzija gume s niskim poprečnim presjekom osigurava niskopodnim prikolicama postizanje visine koja voznim parkovima omogućuje potpuno iskorištavanje njihovih kapaciteta.

Nova guma Sava Cargo 4 cjenovno je konkurentna guma europske kvalitete. Odlikuju je svestrana upotrebljivost, odlično prianjanje na mokroj površini, izdržljivost i visoka razina obnovljivosti. Guma je na oznaci EU za gume postigla kategoriju B za otpor kotrljanja, C za prianjanje na mokroj površini te 70 dbA i jedan val za vanjsku buku pri kotrljanju.

Štedljivim prijevoznicima koji traže kvalitetu po umjerenoj cijeni asortiman cestovnih teretnih guma Sava nudi širok izbor najomiljenijih dimenzija. Trenutačni izbor uključuje gume Avant 4Plus za upravljačku osovinu, Orjak 4Plus za pogonsku osovinu i Cargo 4 za prikolice. Za vozila za kombiniranu uporabu koja obavljaju cestovne i terenske prijevoze nudi seriju guma MS. Sve teretne gume Sava omogućuju narezivanje žljebova i obnavljanje.

Comments

comments