Renault Trafic SpaceClass

Jedan od “sudionika” filmskog festivala u Cannesu (Cannes Film Festival) je i posebna luksuzna verzija Renaultovog Trafica, shuttle visoke klase

„Trafic SpaceClass je potpuno novi proizvod koji ispunjava zahtjeve kupaca koji traže udobnost najviše klase. Izabrali smo Cannes Film Festival da promoviramo ovo high-end vozilo i pokažemo njegove mogućnosti i učinkovitost u prijevozu VIP putnika od aerodroma do crvenog tepiha!“ objašnjava Ashwani Gupta, stariji potpredsjednik i globalni direktor Renault i Nissan lakih komercijalnih vozila.

Trafic SpaceClass je namijenjen profesionalnim korisnicima, s fokusom na udobnost svih putnika, bez obzira na vrijeme trajanja putovanja. Posebno je prilagođen za tvrtke i hotele koji imaju službu prijevoza od i do željezničke stanice ili aerodroma. Također, Renault Trafic SpaceClass je pogodan i za putnički prijevoz, taxi službe i samostalne vozače, koji mogu iskoristiti njegovu voluminoznost i modularnost.

 

Ovaj van je prepoznatljiv po kromiranoj maski hladnjaka, kao i SpaceClass logotipima na prednjim blatobranima. Ekskluzivno, model je dostupan u Comet Grey (siva) boji, brojnim crnim detaljima i 17-inčnim felgama.

Comments

comments