Pulse, novi rent-a-car

Flota od 150 novih vozila i investicija vrijedna 20 milijuna kuna novi je poslovni pothvat Škojo Grupe

 

Riječ je o tvrtki Pulse Rent-a-Car sa sjedištem u Osijeku, čija je djelatnost iznajmljivanje automobila. U ovom hvalevrijednom projektu, koji će obuhvatiti za sada tri grada sa sedam poslovnica (Osijeku, Zagreb i Split), otvoreno je 12 radnih mjesta.

Prema riječima Ivice Škoje, osnivača tvrtke Automobili Škojo, nova tvrtka unapređuje i onaj klasični rent-a-car odnos. Nema skrivenih troškova i primjerice neriješnih pitanja oko osiguranja ili ograničavanja kilometraže. Pojednostavljena je i rezervacija – sve se odvija preko platforme na webu. “U vremenima kada se češće govori o odlasku, mi govorimo o dolasku u Slavoniju. Da nema te vjere, ne bi bilo ni ovog poslovnog pothvata”, istaknuo je Škojo.

Flota uključuje 150 novih automobila marke Mercedes i Suzuki. Tako je moguće iznajmiti Mercedes-Benzove uspješnice A klasu, GLA, CLA, B-klasu, C-klasu, luksuznu V-klasu, Vito ili Citan Tourer. Oni koji se odluče za Suzuki moći će birati između Swifta, atraktivnog SX4 S-Crossa ili bestseller Vitaru. Inače, riječ je o vrhunski opremljenim novim vozilima.

Tvrtka Pulse Rent-a-Car mogla bi biti zanimljiva i malim poduzetnicima ili vlasnicima OPG-a koji nemaju potrebu transportirati svoje proizvode tijekom cijele godine. Ako to čine sezonski, mogu u Pulseu iznajmiti i cargo vozila koja mogu pogledati na web-domeni www.pulse.hr ili u najbližim poslovnicama.

Comments

comments