Prvi pogled na novi Sprinter

Ovog puta samostalno, Mercedes za slijedeću godinu priprema potpuno novu generaciju rodonačelnika klase, Sprintera, uz koji ide i usvajanje nove inicijative u distribuciji nazvane adVANce

Mercedes-Benz Vans je najavio novu generaciju popularnog Sprintera, a prema skici koju su pustili u javnost jasno je kako se dizajnom snažno oslanja na naprednu studiju Vision Van koju smo lani vidjeli na sajmu u Hanoveru.

Predstavljen 1995. godine, Sprinter je s više od 3,3 milijuna isporučenih primjeraka u više od 130 zemalja svijeta jedan je od najuspješnijih modela u segmentu koji se danas i naziva po njemu. Pored toga, u Mercedesu kažu kako se ne radi samo o novoj modelskoj generaciji, već Mercedes-Benz Vans s novim modelom pokušava uvesti novu inicijativu nazvanu adVANce čiji je cilj usvojiti aktualne trendove digitalizacije i urbanizacije, te transformirati tvrtku od proizvođača prema isporučitelju složenih i sveobuhvatnih rješenja mobilnosti. Predstavit će ga u prvoj polovici 2018. godine, a proizvodit će se u Mercedes-Benzovim pogonima u Dusseldorfu i Ludwigsfeldu.

Comments

comments