Prvi Fordov kamion u novoj organizaciji za Val-Int

Uvoznik Valvoline motornih ulja prvi je kupac kamiona marke Ford u organizaciji KAM i BUS Importera a riječ je o vozilu s cisternom za skupljanje otpadnog ulja

Tvrtka Val-int d.o.o iz Svete Nedelje preuzela je novi kamion Ford Trucks 2642 HR pogona 6×2 sa spavaćom kabinom, ADR-om, opremljen najnovijim automatiziranim ZF TraXon mjenjačem, EBS-om, ABS-om, ESP-om, AEBS-om, LDWS-om i svom dodatnom opremom koja vozaču vožnju čini lakšom i sigurnijom.  Novi Ford Ecotorque EURO6C motor zapremine 12,7 l , snage 420 KS uz nisku potrošnju osigurava i visok okretni mokretni moment u širokom rasponu okretaja. Vozilo je nadograđeno s cisternom za skupljanje otpadnog ulja. Val-Int d.o.o. je uvoznik Valvoline motornih ulja i koncesionar  za zbrinjavanje opasnog otpada na području Hrvatske.

Na svečanoj ceremoniji otvorenja u sjedištu uvoznika Ford Trucksa u Radničkoj cesti 182, predano je posebno priznanje direktoru tvrtke Val-Int, Tomislavu Schwageru, kao prvom kupcu kamiona marke Ford u organizaciji KAM i BUS Importera.

Comments

comments