Prvi Ford Trucks centar u Hrvatskoj

Na Radničkoj cesti 182 u Zagrebu, gdje je i sjedište uvoznika, tvrtke KAM i BUS Importer d.o.o, svečano je otvoren prodajno-servisni centar Ford Trucks

Objekt je prilagođen svim zahtjevima servisiranja gospodarskih vozila i opremljen potrebnim specijalnim alatima, suvremenom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova, kao i servisnim vozilom koje po potrebi izlazi na teren 0-24 sata. Uz dosadašnje iskustvo u popravcima gospodarskih vozila, prodajni i postprodajni timovi kontinuirano prolaze sva potrebna školovanja u Istanbulu i Zagrebu. Novi Ford Trucks prodajno-servisni centar u Radničkoj cesti sadašnjim i budućim korisnicima Ford kamiona pružat će prodajne i postprodajne usluge. Ceremoniju je otvorio gospodi Lari Host, direktor tvrtke KAM i BUS Importer d.o.o., članice poslovne grupe Auto Hrvatska, koja je zadužena za Ford Trucks marku u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Sloveniji.

Fordovi kamioni najveće dopuštene mase od 18 do 41 tone pokretani vlastitim Ford ecotorq motorima snage od 330 do 480 KS svoju primjenu imaju u distribuciji, građevini i regionalnom transportu. U portfelju modela Ford Trucks nalaze se tegljači, kiperi, mikseri, sandučari, ali i mnogi drugi kamioni s više ili manje složenim nadogradnjama. Ispod više radnih i spavaćih kabina nalaze se sve one komponente koje su u kamionskoj branši poznate po svojoj kvaliteti; BOSCH sustavi na motoru, zračni sustav  WABCO, ZF-ovi mjenjači najnovije generacije (uključujući i TraXon), Grammer i drugo.

Na ceremoniji otvorenja predano je priznanje direktoru tvrtke VAL-INT, Tomislavu Schwageru, prvom kupcu kamiona marke Ford u organizaciji KAM i BUS Importera.

Comments

comments