Prva pametna autopraonica u Zagrebu

Cammeo grupa prošlog je tjedna u rad pustila još jedan zanimljivi projekt kojim svoje poslovanje širi i izvan prijevozničke djelatnosti

Riječ je o franšizi Smartwash, projektu pametne autopraonice čiji je prvi objekt otvoren u podzemnoj garaži zagrebačkog Bundek centra. Ova autopraonica u potpunosti je prilagođena užurbanom životnom tempu i stalnom nedostatku vremena kojem su pojedinci izloženi. Vlasnici automobila mogu sada po vrlo povoljnim cijenama koristiti usluge vanjskog, unutarnjeg i kemijskog pranja svojih limenih ljubimaca  te ih s potpunim povjerenjem prepustiti brizi djelatnika Smartwasha koji u svojem radu koriste najsuvremeniju opremu i strojeve te ekološki prihvatljive proizvode.

Kako bi opravdali naziv autopraonice, iz tvrtke Cammeo najavljuju skoru implementaciju aplikacije za korisnike pametnih uređaja, pomoću koje će moći unaprijed naručiti uslugu pranja, rezervirati termine te pratiti status naručene usluge. Osim toga, korisnicima usluga autopraonice Smartwash bit će na raspolaganju i niz drugih funkcionalnosti koji će u narednim mjesecima biti implementirani  u njezinom radu.

„Naše dugogodišnje iskustvo u prijevozničkoj djelatnosti i održavanje velike flote vozila omogućilo nam je stjecanje vrijednog iskustva koje sada možemo ponuditi i drugima i omogućiti im značajne uštede vremena i novca.  Franšizu ćemo širiti i na druge gradove, a posebno nas veseli što ćemo time, pored aktualnih projekata, otvoriti dodatne mogućnosti za zapošljavanje.“, rekao je ovom prigodom generalni direktor Cammeo grupe Vladimir Minovski.

Autopraonica Smartwash je otvorena svakodnevno od 8-21 h.

Comments

comments