Promjene krenule iz Slavonskog Broda

Novo vrijeme i nove tehnologije zahtijevaju i pravovremeno prilagođavanje istima. Stoga u SiP Radić u Slavonskom Brodu nisu sjedili skrštenih ruku. Prvi su u Hrvatskoj preuredili svoj salon u skladu s novim vizualnim identitom marke Citroën. Prodajni salon, kutak za stranke, kutak za djecu, prijam u servisu u novom ruhu dočekat će buduće i sadašnje stranke te kupce.

Direktor Citroena Tomislav Miletić i Vjekoslav Radić, direktor SiP Radić

Pored toga, prvi je distributer marke Citroën koji je osposobljen za prodaju i servisiranje vozila niske emisije štetnih plinova. Ugradili su čak četiri električne punionice! Jedna je u salonu u prostoru za isporuku novih vozila, jedna u servisu, dok su dvije s vanjske strane servisa, za stranke ali i sve dobronamjerne putnike s električnim automobilima. Tako će spremno dočekati početak elektrifikacije game Citroën.

Dvije punionice su na usluzi klijentima i drugim vozačima

SIP Radić organizira tjedan lakih gospodarskih vozila marke Citroën. Gospodarska vozila Citroën nude idealan omjer cijene i kvalitete te TCO među najboljima u segmentu. Često ih prate i atraktivne ponude, što vrijedi i za aktualnu akciju. U SiP Radić posebno su ponosni  na svoju flotnu prodaju. U voznom parku nekih tvrtki iz županija koje pokrivaju nalazi se i po preko 40 vozila marke Citroen.

Smješteni su u centru Slavonskog Broda

Na sadašnjoj lokaciji centar djeluje od 2011. godine. Prostire se na ukupnoj površini od 3.000 četvornih metara dok je sam objekt veličine 1.500 m2 u sklopu kojeg se nalaze salon osobnih i lakih gospodarskih vozila, prodavaonica rezervnih dijelova i dodatne opreme, servis, limarija, lakirnica, vučna služba i autopraonica.

Comments

comments