Preuređen Tokić na Slavonskoj

Nakon što je pred desetak dana potpuno preuređena, svečano je otvorena još jedna zagrebačka poslovnica Tokić d.o.o., na Slavonskoj aveniji 3

Na preko 250 m2 uz standardno bogatu ponudu dijelova, Tokić svojim kupcima omogućuje i samoposlužni odjel opremljen redomatom na kojem kupci mogu odabrati sve što im je potrebno iz asortimana dodatne opreme, auto kozmetike, ulja ili alata. Uzmite svoj broj i bez čekanja u redu počastite svog limenog ljubimca svime što mu je potrebno za ljetne pustolovine! Uz osiguran parking, u preuređenoj poslovnici Tokić na raspolaganju je kupcima i deset stručnih prodajnih savjetnika a za ključne kupce poslovnica osigurava i četiri dnevne dostave.

U skladu sa sloganom „Sigurnost u pokretu“, povodom svečanog otvorenja poslovnice organizirana je i utrka Tokić After Work Street Run u suradnji s Run Croatia. Uz brojne rekreativce, na utrci su sudjelovali i učenici Elektrostrojarske obrtničke škole, njih 40, a troje najboljih učenika trkača dobilo je priliku za dodatnim stručnim usavršavanjem u Tokić Edukacijskom Centru (TEC) koji se nalazi u neposrednoj blizini novopreuređene poslovnice.

TEC, otvoren prije tri godine, prvi je tehnički opremljen edukacijski centar u Hrvatskoj za stjecanje znanja namijenjenih profesionalnim i amaterskim automehaničarima i autoelektričarima kao i svima onima koji su zainteresirani za ovu struku.

Comments

comments