Predstavljamo – Uniplast Serbia

Pod sloganom „Ojačano iskustvom“ tvrtka Uniplast Serbia iz Šapca proizvodi nadogradnje u skladu s očekivanjima i ciljanim potrebama kupaca

Uniplast Serbia DOO, Jelenča, Šabac, je nadograđivač kamionskih šasija, koji prozvodi i isporučuje proizvode na čijoj kvaliteti zasniva svoje postojanje, koristeći tehnologije i materijale koji su standard u proizvodnji ove vrste proizvoda, a da pritom ne djeluju na životnu sredinu i ne ugrožavaju je.

Slogan „Ojačano iskustvom“ predstavlja težnju da firma raste jačanjem svog kadra i brendova, a proizvodi funkcioniraju kao trajna vrijednost, kroz rad bez servisa. Za kupce to znači brz povrat investicije i produžen servisni interval. Uniplast Serbia kontinuiranim poboljšanjima kvaliteta proizvoda je prepoznatljiv i pouzdan partner kupcima, dobavljačima, zaposlenima i lokalnoj zajednici. Snagu crpi i čuva kvalitetom pojedinačnih brendova i povjerenjem.

Ova tvrtka ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predviđa, kreira i postaje sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi. Kao firma i pojedinci opredijeljeni su isporučivati kvalitetne proizvode, koji zadovoljavaju, i kad god je to moguće nadilaze očekivanja kupaca. Tako su se za Uniplastove proizvode opredijelile i brojne manje i veće tvrtke iz Hrvatske.

 

Tijekom poslovanja, stvoreni su brendovi prepoznatljivog stila:

– UNICE, „sladoledare u kojima je sladoledu hladno“, nadogradnje za prijevoz smrznutih proizvoda

– UNIºCE, kamionske hladnjače, simbol izolacije, nosivosti, higijene i svega drugog što predstavlja njihovu moć

– UNIVANºS, termo, hidro i ostala zaštita tovarnog prostora kombi vozila „pobjeda nad termomostovima“

– UNIAL, kamionske furgon nadogradnje, od lakog Al-u boksa do jakog playwood-a

– UNICARGO, kamionski sanduci s ceradom, dio male poslovne bajke

– UNIT, prikolice prve, druge, treće i četvrte kategorije, vozila bez motora prema želji naručioca

– UNIBOND, moderna prerada kompozitnih materijala

 

Comments

comments