Posebni model za 90. rođendan

Limitiranom serijom modela XF, DAF Trucks obilježava 90 godina od kada je Hub van Doorne postavio temelje jednog od najuspješnijih proizvođača kamiona u Europi

Riječ je o 250 primjeraka tegljača koji će nositi oznaku 90th Anniversary Edition, dostupnih u konfiguraciji 4×2 (FT) za kontinetalnu Europu i 6×2 (FTG) za Veliku Britaniju i Irsku.

Dolaze s najkomfornijom Super Space Cab kabinom i motorima PACCAR MX-13, s 530 KS kao i ekskluzivnim dizajnerskim elementima i posebnim poklon paketom. U njega su uključeni kožna putna torba, stilizirana jakna s kožnim detaljima, DAF Waterman olovka u kožnoj futroli i 90th Anniversary Edition crtež, koji je potpisao Bart van Lotringen, DAF-ov glavni dizajner.

Izvana će slavljenički International Truck of the Year 2018. biti dostupan s tri ekskluzivne boje karoserije: Anniversary Black, Rouge Flamme i Jamaica Blue, kao i brojnim dekorativnim dodacima vanjštine i interijera. Najzanimljivi je svakako povijesni logo DAF-a, koji će biti vidljiv izvana, osvijetljen iznutra, ušiven u sjedala, te vidljiv prilikom svakog otvaranja vrata, kao podsjetnik na dugogodišnju tradiciju.

Poseban paket opreme uključuje Led svjetla, maglenke, krovni deflektor s obrubima, bočne pragove i Alcoa aluminijske felge, te neizostavnu rog sirenu. Uz to, tu su frižider, klima uređaj, mikrovalna pećnica, TruckPhone (interfon), kao i  Driver Information Panel  s vrhunskim radio prijemnikom i navigacijskim sustavom.

Comments

comments