Ovaj vikend su Opelova 24 sata

Legendarna akcija 24 sata, Opelov najisplativiji dan u godini, počinje u petak 26. siječnja u 12.00 sati i traje do subote 27. siječnja u 12.00 sati

Po tradiciji, poslovna godina za Opel, koji je redovito među najprodavanijim automobilskim markama u Hrvatskoj,  počinje popularnom akcijom ’24sata’ koja će se kod ovlaštenih Opel partnera održati ovog vikenda.

Opel je tako ponovno pripremio 24 sata najboljih ponuda. Kupci će i ove godine moći iskoristiti super ponude za sve Opelove modele koji će za vrijeme akcije biti dostupni po neponovljivim cijenama. Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila kao i na vozila naručena prema specifikacijama kupaca. Lepeza narudžbi sadrži gotovo sve Opelove modele, kako iz osobne, tako i iz gospodarske game vozila. Zainteresiranima će biti na raspolaganju široki dijapazon vozila za testne vožnje, od gradskog Karla pa do velike Insignije.

Pored toga, svakom kupcu precizno će se prezentirati godišnji troškovi servisiranja i održavanja.  I to nije sve. Povodom ove legendarne akcije, svi vlasnici Opelovih vozila moći će kod ovlaštenih Opel partnera obaviti provjeru svojih automobila za samo jednu kunu.

 

Comments

comments