Osma uzastopna nagrada za Isuzu D-Max

Nastavljajući uspješnu 2020. godinu, višestruko nagrađivani Isuzuov pickup dobio je još jedno priznanje od strane novinara, ali i korisnika ove vrste vozila

Ovaj je put teretni Isuzu proglašen najboljim radnim pick-upom od strane britanskog magazina Trade Van Driver. Zapravo, ovo je osma godina zaredom da je D-Max osvojio ovu nagradu! Trade Van Driver jedini je tamošnji časopis koji piše o obrtnicima-vozačima i vlasnicima manjih voznih parkova. I kao takve, njegove nagrade se razlikuju od drugih po tome što vozila ocjenjuju ne samo stručni novinari, već i čitateljski panel koji u svom svakodnevnom poslovanju koristi laka gospodarska vozila. Trade Van Driver Awards nagrađuju najpouzdanija, najsposobnija i uistinu najučinkovitija radna vozila koja su dostupna na tržištu. Vozila se uspoređuju kroz nekoliko osnovnih kriterija, uključujući korisni teret, sigurnost, tehnologiju, troškove rada, ekonomičnost potrošnje goriva, pouzdanost i postprodaju. Isuzu D-Max opet pobjeđuje, ispred sve jače konkurencije u toj klasi.  

Suci su komentirali kako njegovi suparnici možda nude više luksuza,  ali za korisnike koji oprezno važu svoj novac i kojima je potreban čvrst, pouzdan terenac, D-Max idealno odgovara računici. Snažan je, kažu, praktičan i stvoren da traje, a uz sve to nije skup za nabavu i održavanje. Isuzu D-Max je pohvaljen I jer zadovoljava Euro 6 standarde bez potrebe za AdBlueom, za razliku od većine njegovih konkurenata. Ima mogućnost vuče prikolice od 3,5 tone, korisnu nosivost iznad jedne tone i pruža miran, ekonomičan doživljaj vožnje. Širina asortimana također je dojmljiva; dostupan je s jednostrukom, produženom i dvostrukom kabinom, uz široki izbor opreme. Zajedno s atraktivnim petogodišnjim jamstvenim paketom ili do čak 200.000 km, te petogodišnjim jamstvom za pomoć na cesti (u Velikoj Britaniji i Europi), dokazao je kako je zaista napravljen za profesionalce koji intenzivno koriste pickupove.

Comments

comments