Osam Scania serije P za Eko-Flor Plus

Tvrtki iz Oroslavja Scania je isporučila vozila P serije (P 320 i P 370) sa Stummer nadogradnjom za sakupljanje otpada u izvedbi tvrtke O-K-TEH d.o.o.

Jedna od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj koja se bavi skupljanjem komunalnog i neopasnog otpada, Eko-Flor Plus d.o.o., dio je CIOS grupe, a plan im je skoroj budućnosti zauzeti vodeće mjesto u regiji u gospodarenju svih vrsta neopasnog otpada. To zahtijeva ulaganja, pa su svoj vozni park, koji već broji stotinjak vozila različitih namjena pojačali s flotom novih Scanijinih kamiona. Na prigodnoj svečanosti preuzeli su osam Scania P serije (P 320 i P 370) s nadogradnjom za sakupljanje otpada Stummer, a u izvedbi tvrtke O-K-TEH d.o.o. Ova zagrebačka tvrtka u ponudi ima vrhunsku građevinsku i komunalnu opremu najpoznatijih svjetskih proizvođača, čiji su zastupnici sa RH i regionalna tržišta.

Scania Hrvatska d.o.o. na ovaj način ulazi u komunalni sektor, gdje do sada nije bila zastupljena. Scania serije P sjajan je izbor za regionalne i urbane zadatke.  Odlikuje je mala težina, izvrsna vidljivost, niska razina buke i dobre vozne karakteristike u prometnim gradskim ulicama. Uz snažne motore nude i najbolju ekonomiju goriva na tržištu. Stummer spremnici za otpad  su kapaciteta 16 i 24 m3, s podizačima tereta do najviše 750 kg., i mogućnost podizanja komunalnih kontejnera od 5-7 m3 s lancima.

Nadogradnje austrijskog proizvođača Stummer pogodne su za sakupljanje i prijevoz miješanog komunalnog, biootpada, razdvojenog ali i glomaznog kao i industrijskog otpada. Stummer Kommunalfahrzeuge već 40 godina nudi moderna rješenja i tehniku koja omogućuje smanjenje prašine, buke te neugodnih mirisa kod prikupljanja i odvoza otpada, uz stalno poboljšanje snage, sigurnosti i brzine, čime se unaprjeđuje efikasnost njihovih nadogradnji. 

Comments

comments