Opel Insignia Sports Tourer

Druga generacija karavanske Insignije impresionira svojim dojmljivim linijama a pogotovo zapreminom prtljažnika koja je narasla na čak do 1640 litara

Posve nova Opel Insignia Sports Tourer izgleda stvarno dobro. Slijedi sportski primjer po uzoru na veliki coupe, pa je beskompromisno prostrana i nudi vrhunsku sigurnost, baš kao što se očekuje od pravog modela s vrha ponude. Druga generacija Insignije impresionira svojim dojmljivim linijama, zapreminom prtljažnika koja je narasla na 1640 litara, što je 100 litara više od modela koji izlazi iz ponude, i visokotehnološkim rješenjima koja se kreću od trendovskih prednjih svjetala Opel IntelliLux LED® Matrix i ultramodernih sustava pomoći namijenjenih vozaču pa do posebnog projekcijskog zaslona. Insignia nudi i prvoklasne mogućnosti povezivanja tipične za Opel uz integraciju s pametnim telefonom među kojima je sada značajka Opel OnStar – osobni pomoćnik koji omogućuje putnicima u Insigniji da rezerviraju hotelske sobe i traže mjesto za parkiranje preko savjetnika servisa OnStar.

Novi model s vrha ponude uz to je i prvi automobil proizveden u Rüsselsheimu koji je dostupan s osmerostupanjskim automatskim mjenjačem, kamerom koja pokriva 360 stupnjeva i pametnim pogonom na sve kotače s vektoriranjem okretnog momenta. Nova Opel Insignia Sports Tourer bit će premijerno predstavljena 7. ožujka na Ženevskom sajmu automobila.

Comments

comments