Održan Kamion&Bus Roll Show 2016

Proteklog vikenda je održana 9. specijalizirana međunarodna izložba gospodarskih vozila, opreme i usluga u organizaciji tvrtke Business Media Croatia

Ovo je najveći sajam ovakve vrste u regiji, a ove godine na prostoru pokraj Weste Gate Shopping Cityja na 40.000 m2 izlagalo je više od 60 izlagača, dok je izložbu u dva dana posjetilo više od 5.000 posjetitelja. Izlagali su svi proizvođači kamiona, proizvođači autobusa, priključnih i dostavnih vozila, nadogradnji i opreme. Posjetitelji su mogli vidjeti i isprobati najmodernija gospodarska vozila među kojima ističemo i potpuno električni kamion te veliki broj specijalnih izvedbi. Na događanju su uručene i nagrade “International Truck of the Year” (Iveco Eurocargo), “International Van of the Year” (Volkswagen T6) te “International Coach of the Year” (Iveco Magelys). Za najatraktivnijeg izlagača proglašena je tvrtka Star Import, a najatraktivniji eksponat bio je peteroosovinski kamion Volvo FMX s ITAS nadogradnjom, prvo vozilo takve vrste u Hrvatskoj. Nagrađen je i posjetitelj s najljepšim kamionom, a nagradu je osvojio kamion tvrtke Šurić. U sklopu Kamion&Bus Roll Showa održano je i finale te su proglašeni pobjednici natjecanja Volvo Drivers’ Fuel Challenge.

U svom devetom izdanju Kamion&Bus Roll Show je još jednom pokazao kako je neizbježno mjesto susreta i druženja cijele branše na kojem se sklapaju mnogi poslovi te stvaraju novi kontakti i nove poslovne prilike.

 

Comments

comments