Novi Volkswagen Touareg predstavio se domaćoj publici!

Novi Touareg svoju europsku vice premijeru i prvo službeno pojavljivanja na hrvatskom tržištu imao je na ovogodišnjem Zagreb Auto Showu, gdje je odnio i laskavu titulu zvijezde salona – Super Star.

 

Službena prodaja krenula je ovih dana što je obilježeno njegovim predstavljanjem u restoranu RougeMarin pred brojnim predstavnicima medija, partnera i pred prijateljima marke Volkswagen. Goste je osim zabave dočekala ergela novih Touarega, spremnih da pokažu svoju dominantnost na zagrebačkim prometnicama. Brojni su gosti iskoristili priliku i razgledali noćni Zagreb iz perspektive novog Touarega, a na samom mjestu događanja imali su prilike upoznati njegove inovativne tehnologije poput termalne kamere, head-up displaya i Innovision cockpita na interaktivnim punktovima.

Ovaj najnoviji SUV marke Volkswagen opremljen je sustavima povezivosti novog vijeka te revolucionarnom fuzijom sustava potpore, komfornih sustava, sustava svjetala i infotainment sustava te predvodi put u budućnost. Njegov se dizajn eksterijera odlikuje posebnom dinamikom, a njegova digitalizirana unutrašnjost korak je u novo doba.

Impresivan Innovision kokpit spaja zaslon digitalnih instrumenata i zaslon infotainment sustava Discover Premium te pruža vozaču mogućnost potpune personalizacije novog Touarega. Unutrašnjost Touarega postaje digitalnom jedinicom za rukovanje, informiranje, komunikaciju i zabavu. Touareg je tehnički i vizualno najprogresivniji Volkswagen svog vremena a u prodaju je krenuo s dizelskim motorom od 286 KS po cijeni od 529.900 kn.

Uskoro se očekuje dolazak još jednog dizelskog motora s 231 KS dok benzinska izvedba ovog modela 3.0 V6 TFSI s 340 KS stiže iduće godine.

Comments

comments