Novi termin za Zagreb Auto Show

Iako je bilo najavljeno da će trajati deset, zagrebački automobilski spektakl je u dogovoru s Udruženjem trgovine motornih vozila i dijelova pri HGK skraćen na šest dana

Međunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije Zagreb Auto Show 2018. održat će se od 10. do 15. travnja slijedeće godine u prostorima Zagrebačkog velesajma. Kako kažu organizatori, promjena termina rezultat je dogovora s njihovim partnerom na projektu – Udruženjem trgovine motornih vozila i dijelova, grupacija Uvoznika osobnih i lakih gospodarskih vozila pri  Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Namjera organizatora je i ove godine prirediti vrhunski automobilski spektakl. Stoga su Salon koncipirali u četiri programske cjeline: Auto Show, Transport Show, Moto Show, Prateća auto industrija. Tijekom Salona pripremaju mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja koji čine neponovljivu atmosferu po kojoj je Salon postao prepoznatljiv u internacionalnom sajamskom te nacionalnom obiteljskom i poslovnom okruženju.

Comments

comments