Novi Nissanov salon u Zagrebu

Novi prodajno-servisni salon marke Nissan, Auto kuće Štarkelj, službeno je otvoren početkom listopada u Ukrajinskoj 17 u zagrebačkom kvartu Utrini

Obiteljska tvrtka Auto kuća Štarkelj, dugogodišnji partner tvrtke Renault Nissan Hrvatska, otvorila je novi prodajno-servisni salon marke Nissan. U suvremeno uređenom prodajnom salonu površine 250 četvornih metara predstavit će se najnovija vozila marke Nissan, dok brigu o održavanju, popravcima vozila i prodaji rezervnih dijelova vodi iskusna ekipa posebno osposobljenih servisera u radionici površine 450 četvornih metara.

AK Štarkelj, koja zapošljava 55 osoba, opremljena je u skladu s najnovijim standardima kojima se Nissan još kvalitetnije usredotočuje na suvremenog kupca. Unapređenja koja donosi „new retail concept“ u Nissan salone, praćena su sveobuhvatnim promjenama u digitalnom okruženju i dodatnoj vrijednosti za kupce. Fokusom na dizajn, interaktivnost i tehnologiju utječe se na poboljšanje iskustva kupovine, kako u fizičkom, tako i u digitalnom okruženju.

Comments

comments