Novi i20 i redizajnirani i30: Hyundai virtualno “predstavio” svoje hit modele

Dvije važne premijere ima Hyundai. Potpuno novi i20 donosi dizajn inspiriran novim Hyundaijevim dizajnerskim smjerom “Sensuous Sportiness“, dah kojeg je prenesen i na njihov obnovljeni kompaktni model

Konačno je došlo vrijeme za smjenu generacija. Hyundaijev predstavnik B segmenta, i20, pokazao se kao sjajna protuvrijednost za uloženi novac: prostran, opremljen i vrhunski pouzdan. U novom izdanju donosi dodanu vrijednost uz sve već nabrojane karakteristike koje se kod ovog proizvođača prenose s koljena na koljeno, iz generacije u generaciju.

Dvije važne premijere najavio je Hyundai. Potpuno novi i20 donosi dizajn inspiriran novim Hyundaijevim dizajnerskim smjerom “Sensuous Sportiness“. Najavljuju kako je opremljen najkompletnijom opremom za povezivanje u B-segmentu i najnaprednijim sigurnosnim paketom u klasi.

U kabini nudi dva nova 10,25-inčna ekrana koji se sastoje od digitalnog sklopa instrumenata i navigacijskog zaslona osjetljivog na dodir, koji su vizualno objedinjeni na nadzornoj ploči. Po prvi put ovaj je model dostupan i s elektrificiranim 48-voltnim blagim hibridnim pogonom.

Druga premijera je redizajn kompaktnog i30. I on ima neke od novih značajki dizajna. Odmah se vide redizajnirani prednji branik i nova rešetka motora s uzorkom mrežice, otkrivajući širi izgled i jači stav. Ovi elementi su upotpunjeni novim LED prednjim svjetlima i integriranim dnevnim svjetlima u obliku slova V.

Straga su novi odbojnik i svjetla, uz novu paletu aluminijskih kotača od 16 do 18 inča. Poboljšao se i dizajn interijera, s novim sklopom digitalnih instrumenata i većim 10,25-inčnim središnjim zaslonom. Više detalja bit će, kažu, poznato uskoro.

Comments

comments