Novi Defender nema vremena umrijeti

No Time To Die prvi je film u kojem će se prikazati novi Land Rover Defender. Time je potvrđen uspješni nastavak suradnje tvrtke Jaguar Land Rover i EON Produkcije koja pravi još jedan film o tajnom agentu James Bondu. Novi Defender testirao je stručni tim kaskadera agenta 007, u najekstremnijim off-road uvjetima, pokazujući time njegovu nezaustavljivu prirodu.

Najveći britanski proizvođač vozila ima dugogodišnje partnerstvo s EON Productions na filmovima o Bondu, a započelo je 1983. kada se u Octopussyju pojavio Range Rover Cabrio. Pored Defendera, u novom filmu se još pojavljuju i Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III i Range Rover Classic.

Novi Defender testirao je stručni tim kaskadera agenta 007, u najekstremnijim off-road uvjetima, pokazujući time njegovu nezaustavljivu prirodu. Kadrovi sa snimanja nadolazećeg filma pružaju jedinstven, zakulisni pogled, na sve što se događa s ove strane kamere dok se snima još jedan legendarni film.

No Time To Die režira Cary Joji Fukunaga, dok je u glavnoj ulozi Daniel Craig, kojem je ovo peti film u kojem glumi akcijskog junaka iz romana Iana Fleminga. Film će biti premijerno predstavljen u kinima 2. travnja 2020.

Comments

comments