Nove dostavne zvijezde

Grupa PSA, tvrtka koja je stvorila segment vozila za slobodno vrijeme, predstavlja novu generaciju vozila za marke Peugeot, Citroën i Opel/Vauxhall

Novi modeli, Citroen Berlingo, Peugeot Drifter i Opel Combo razvijeni su na temelju platforme EMP2, a koristit će najnoviju generaciju pogonskih sustava i pomoćne opreme namijenjene vozaču. Nova linija vozila ponudit će kupcima zainteresiranim za vozila za slobodno vrijeme najmodernije dostupne značajke i zadovoljavat će najviše tržišne standarde na području ergonomije, modularnosti i zapremine prtljažnika. Da bi zadovoljila sve potrebe kupaca vozila za slobodno vrijeme, vozila će dolaziti u dvije dužine, pri čemu će svaka biti dostupna u verziji s pet i sedam sjedala.

Vanjski dizajn novih vozila za slobodno vrijeme karakteriziraju linije u uravnoteženim i dinamičnim proporcijama zahvaljujući visokom i kratkom poklopcu motora. Takav izgled nudi modernost, kompaktnost, robusnost i sigurnost, a istovremeno spaja stilske kvalitete specifične za pojedinu robnu marku. Svako se vozilo ističe i svojim dizajnom interijera koji se savršeno uklapa u dizajnerske filozofije pojedinih robnih marki. Robne marke će narednih dana predstaviti svoja nova vozila. Modeli četiriju robnih marki proizvodit će se u tvornicama u Vigu (Španjolska) i Mangualdeu (Portugal).

Comments

comments