Nova Scania i u Hrvatskoj

Spektaklom u zagrebačkoj Areni Scania u našu regiju uvodi novu liniju kamiona, rezultat desetogodišnjeg rada na razvoju i ulaganja od 20 milijardi kruna

S novom linijom Scania širi svoju ponudu, a zahvaljujući jedinstvenom modularnom sustavu, sada može isporučivati više stupnjeva izvedbe, povezivost i sveobuhvatanu paletu usluga koje povećavaju produktivnost, kao i održiva transportna rješenja koja su precizno prilagođena za svaku vrstu kupaca u vrlo konkurentnoj transportnoj industriji. Obećanje je da će kupci uvijek biti u mogućnosti obavljati svoj posao na najodrživiji i najprofitabilniji način, bez obzira na djelatnost i područje primjene.

Najuočljivije značajke su, naravno, nove kabine, ali istinska inovacija je uvođenje nove tehnologije, usluga i uvida koji će klijentima pomoći da steknu uvid kako u svoje troškove, tako i u svoje prihode. Cilj je omogućiti kupcima postizanje održive profitabilnosti bez obzira na vrstu zadatka ili uvjete u kojima rade.

Scania svoju novu liniju lansira u fazama, s jasnim fokusom na različite segmente kupaca, te prema pomno planiranoj dinamici. Uvođenja će se nastaviti nakon prvog predstavljanja u Europi, s više opcija za kupce, prije nego što cijeli proces završi istovremenim lansiranjem na tržištima izvan Europe. Među poboljšanjima koje je Scania uvela, posebno se ističe smanjenje potrošnje goriva od 5% zahvaljujući čimbenicima kao što su poboljšanja pogonskih sustava i bolja aerodinamika.

U početku će fokus biti na vozilima i uslugama za transport na duge relacije, ali će se kontinuirano uvoditi dodatne opcije kako se budu prilagođavala Scanijina postrojenja, a sukladno zahtjevima s tržišta.

Comments

comments