Ne puno, ali gorivo je ipak pojeftinilo!

Iako se očekivalo još jedno poskupljenje goriva, ono je od prošle ponoći ipak jeftinije. Pad cijena je simboličan, ali zaustavljen je trend njihovog povećanja

Iako ćemo s novim cijenama na punom rezervoaru od 50 litara, ovisno o gorivu, uštedjeti od kunu i pol do dvije, važniji je onaj psihološki moment, da još jedan utorak za redom gorivo ipak nije poskupilo. Litra Eurosupera 95 se od ponoći tako, ovisno o trgovcu, može naći za najmanje 8,38 kuna, a najviše 8,65 kuna po litri. Tako je na Petrolu cijena najtraženijeg goriva, benzina Q Max Eurosuper 95 8,51 kunu, dok litra Q Maxa 100 stoji 9,10 kuna. Cijena litre eurodizela je 8,10 kn, dok Q Max eurodizel stoji 8,27 kuna po litri. Litra autoplina Q Max LPG stoji 3,82 kune.

Napredna formulacija svih Petrolovih Q Max goriva s pomoću najsuvremenijih aditiva brine za besprijekoran rad dijelova motora i čistoću filtra u najzahtjevnijim uvjetima rada. Usklađenost s najstrožim europskim standardima zaštite okoliša osigurava bolje izgaranje s manje emisija.
Stigli su lijepi dani, gorivo je i dalje povoljno, a nakon dva mjeseca kućnog pritvora svima nam treba ispušni ventil. Zato priuštite svom ljubimcu kvalitetno Q Max gorivo, a sebi vikend izlet u neki vama još neotkriveni kutak Lijepe naše.

Comments

comments