Mercedes-Benz Actros Limited Edition 200

U cilju obilježavanja 20 godina uspjeha, na predstojećem IAA sajmu predstaviti limitirano izdanje od 200 primjeraka modela Actros

Da podsjetimo, Actros je premijerno predstavljen 1996. Godine, od kada je proizvedeno preko miliun primjeraka. Tada je postavio nove standarde po pitanju učinkovitosti, sigurnosti i udobnosti i svakom novom generacijom podizao letvicu. Trenutno je aktualna 4. generacija, koju ovaj proizvođač kontinuirano poboljšava novim tehničkim i sigurnosnim rješenjima.

Mercedes-Benz Actros Limited Edition 200 će biti opremljen brojnim sustavima kao što su Active Brake Assist 3 (Active Brake Assist 4, će biti dostupan od prosinca 2016), Proximity Control Assist i Sideguard Assist, tempomat Predictive Powertrain Control (PPC), te funkcije kao što su Highway Pilot i Highway Pilot Connect koje vode ka umreženoj vožnji u konvoju i autonomnoj vožnji. Uz to, tu su i brojni ekskluzivni elementi od nehrđajućeg čelika, kromirani ukrasi, Bi-Xenon prednja svjetla, te nova rasvjeta koju čini 138 LED elemenata, dok će vozaču biti dostupan TopFit fitnes set za održavane fizičke kondicije. Tegljače Actros 1863 LS, konfiguracije 4×2, s GigaSpace kabinom u ovoj seriji pokreće motor OM 473 radnog obujma 15,6 l, s 625 KS i 3.000 Nm okretnog momenta.

Comments

comments