MAN-u titula Coach of the Year

U velikoj borbi za prestižnu titulu Coach of the year 2020, uz snažne i velike konkurente, Lion’s Coach dobio je najviše glasova novinara, članova međunarodnog žirija iz 22 države. Proizvodnja u MAN-ovoj tvornici u Ankari ide punom parom, a našeg ovogodišnjeg lauerata u punom svjetlu vidjeli smo na Busworldu, s oznakama slavodobitnika za 2020. godinu.

Iz svakog detalja vidljiva je pripadnost marci, i linije koje tvore siluetu lava – simbol MAN-a. Predsjednik Međunarodnog žirija Bus and Coach of the Year, Tom Terjesen, zasluženu nagradu predao je čelnim ljudima MAN-a, a istu su primili Rudi Kuchta i Jan Aichinger.

Ove je godine MAN Lion’s Coach bio jedan od pet kandidata na tradicionalnom Coach Euro Testu održanom u Rumunjskoj. U velikoj borbi za prestižnu titulu Coach of the year 2020, uz snažne i velike konkurente, Lion’s Coach dobio je najviše glasova novinara, članova međunarodnog žirija iz 22 države.

Članovi žirija su profesionalni novinari za gospodarska vozila s dugogodišnjim iskustvom u autobusima. Ono što traže je najbolji turistički autobus kada je u pitanju udobnost, niska razina buke, visok stupanj iskoristivosti, pristupačnost i naravno radno mjesto vozača. Gleda se i cijena, a također i ukupni trošak vlasništva, jer su to i važni čimbenici za vlasnike vozila.

Comments

comments