Lovorike za Daily

Daily Blue Power, Ivecova paleta održivih dostavnih modela za urbane sredine pobrala je lovorike za naj van 2018., a proglašenje je održano također u sklopu salona komercijalnih vozila Solutrans u Lyonu

Na vrhu palete modela s oznakom Blue Power je Daily Electric kojeg krasi doseg od 200 km. Daily Euro 6 RDE 2020 Ready je prvo lako komercijalno vozilo verificirano za nove standarde 2020 Real Driving Emissions (RDE). Ova rješenja su neovisno verificirana od strane nizozemske organizacije za primijenjenu znanost Netherlands Organisation for Applied Scientific Research (TNO), a tržišno su dostupna već sada, zbog čega je ovaj model daleko ispred konkurencije. Tu je i Daily Hi-Matic Natural Power koji je prvo lako komercijalno vozilo s pogonom na stlačeni prirodni plin (CNG) i 8-.brzinskim automatskim mjenjačem. Nagradu je preuzeo prvi čovjek Iveca, Pierre Lahutte.

I to nije sve. Nakon što je lani nagradu za održivi kamion ponio Eurocargo CNG, ove godine ju je zaslužio Daily Electric u kategoriji održivi van. Crossway LE Natural Power ju je pak dobio u klasi Održivi međugradski autobus.

 

Comments

comments