Krone na sajmu COMTRANS 2017.

Na ovom sajmu koji se priređuje svake druge godine Krone je ruskom transportnom i logističkom tržištu predstavio prikolice i usluge pod sloganom “Made in Germany”

Ruska ekonomija, unatoč sankcijama, trenutno doživljava svojevrsnu renesansu od čega profitiraju i transportne tvrtke. Sa svojim dokazanim proizvodima kao što su Profi Liner i Cool Liner te vlastitim servisnim uslugama (Telematics, SpareParts, Service, Finance), Krone je imao uvjerljiv nastup na ovom međunarodnom sajmu s više od 200 izlagača iz 18 zemalja te preko 15 tisuća poslovnih posjetitelja.

Andreas Völker, direktor međunarodne prodaje i ključnih klijenata smatra da dolazne narudžbe potvrđuju ovaj pozitivan trend: “Rusko tržište ponovno je vrlo aktivno, a s našim uvoznikom veteranom RKS Nutzfahrzeuge, jačamo reputaciju pouzdanog proizvođača i partnera za Rusiju. Rusija je savršeni domaćin, kvalitetniji, svjesniji i željan da posluje više nego ikad. Pratimo ovaj pozitivan razvoj sa sofisticiranim cjelokupnim proizvodnim asortimanom i velikom otvorenosti za dijalog!”

Comments

comments