Krenule nagrade za novi Leaf

Na godišnjoj je svečanosti CES Unveiled Novi Nissan LEAF osvojio je priznanje Udruge za potrošačku tehnologiju Consumer Technology Association

Na proglašenju dobitnika nagrade za najbolju inovaciju za 2018. održanom u New Yorku pred brojnim stručnjacima iz područja tehnološke industrije, posve novi Nissan LEAF, automobil bez emisija, osvojio je svoje prvo veliko međunarodno priznanje.

U znak potvrde Nissanove predanosti inovacijama, Nissanu LEAF, potpuno električnom automobilu opremljenom sustavom ProPILOT (u Sjevernoj Americi pod nazivom ProPILOT Assist) i papučicom e-Pedal, dodijeljena su priznanja za najbolje inovacije u području inteligentnih vozila i tehnologije za autonomnu vožnju, te CES-ovo priznanje za Tehnologiju za bolji svijet.

Novi Nissan LEAF donosi inovacije i tehnologije za svakodnevnu vožnju širem krugu kupaca od ijednog električnog vozila dosad. U Nissanu kažu kako će on svijet učiniti boljim mjestom ne samo s pomoću inovacija, nego i činjenicom da je dostupan širem krugu ljudi. Zahvaljujući dodatnim mogućnostima, kao što su spajanje vozila s domom, odnosno s električnom mrežom (ovisno o tržištu), vozači znaju da mogu trošiti manje i pridonijeti više.

Novi Nissan LEAF već je u prodaji u Japanu, a u sljedeća dva mjeseca postat će dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. U Zapadnoj Europi proizvodnja u tvornici u Sunderlandu počinje u prosincu 2017., a prodaja u veljači 2018.

Svake godine Udruga za potrošačku tehnologiju dodjeljuje nagrade za najbolje inovacije kao najavu Sajma potrošačke elektronike koji se u siječnju održava u Las Vegasu. Nissan će na tom sajmu, u suradnji s Udrugom, održati posebnu prezentaciju novog Nissana LEAF.

Comments

comments