Još bogatija, atraktivnija i povoljnija Giulietta

Temeljem upita s tržišta koje je konačno oživjelo, u Autocommercu Hrvatska su pripremili tri nove, odnosno dorađene verzije popularnog kompakta

Najveća novost je potpuno nova verzija na tržištu, pod komercijalnim nazivom Sprint, koji evocira legendarni kompaktni coupe. Kod ovog modela riječ je o motorizaciji 2.0 JTD sa 175 KS i automatskim mjenjačem, TCT (twin clutch technology) sa šest stupnjeva prijenosa i brdom opreme. S bogatog popisa izdvojit ćemo alu naplatke New Design s pneumaticima 225/40 R18, paket Sport, sportsko podvozje, vanjski kit Estetico Brunito, sportski upravljač s crvenim prošivima, sportska kožna sjedala (Alcantara), Uconnect autoradio s 6,5-inčni ekranom osjetljivim na dodir, sistemom Bluetooth, USB in AUX ulazima + DAB i navigacijom, parkirne senzore, dvozonski automatski klima uređaj, Q2 elektronsku blokadu prednjeg diferencijala, aluminijske sportske papučice i prednju tablu presvučenu karbonom. Kako kažu u Autocommercu, očekivanja su da istinski alfisti prepoznaju snagu motora od 175 KS i 350 NM koji u kombinaciji s TCT mjenjačem osigurava ubrzanje od 0-100 k/h za 7,7 sekundi,te brzinu od 219 km/h, što objašnjava naziv Sprint. A cijena od 206.000 kuna je sad čini najatraktivnijom kupnjom u kompaktnoj klasi, pogotovo kad govorimo o sportskim premiumima.

Ni druge dvije nove verzije nisu ništa manje atraktivne, dapače, cijene su poput nekih novijih automobila B segmenta. Tako se na postojeću verziju Super sportiva, što označava vrhunski opremljeni sport paket na motorizaciji 1.6 JTD 120 KS (s ručnim, ili TCT mjenjačem) bez nadoplate dobije Uconnect sustav s 6,5 inčnim ekranom s navigacijom. Za 182.600 kuna do registracije.

Treća novost odnosi se na verziju Progression (1.6 JTD 120 KS) koja serijski ima klima uređaj, tempomat, 16 inčne alu naplatke i drugo, ali od sada po cijeni do registracije od ravno 150.000 kuna

Za razliku od strogo limitiranih količina kod ovakvih akcija, ovog puta nema količinskog ograničenja, i ove bonuse vrijede do daljnjega. Iz Autocommerca još dodaju kako je potvrđena proizvodnja Giuliette za 2018 i cijelu 2019 godinu, što znači da novi model još nije u pripremi, kako se ponegdje krivo prenosi.

 

Comments

comments