To je Nissan NV300

Nissan je objavio prvu službenu fotografiju svog novog lakog komercijalnog vozila srednje veličine, nasljednika Primastara

Osim što će zamijeniti već vremešni Primastar, NV300 upotpunjava prazninu između nagrađivanih modela NV200 i i NV400. „Emotional Geometry” su jasne dizajnerske odrednice viđene na modelima Juke, Qashqai i X-Trail, kao i s prepoznatljivom „V-motion“ maskom hladnjaka koja dominira prednjim dijelom vozila. Nissan uz ovaj model najavljuje 5-godišnje (prenosivo) jamstvo s kojim će korisnicima omogućiti bezbrižnu eksploataciju. Ovo jamstvo će se odnositi i na originalnu dodatnu opremu, čime pokazuju povjerenje u kvalitetu i pouzdanost svojih lakih komercijalnih vozila i postprodajnog programa.

Nissan je zvanični partner UEFA Champions League za laka komercijalna vozila, te će prvo zvanično pojavljivanje modela NV300 biti na finalnoj utakmici, na stadionu San Siro u Milanu, čemu će svjedočiti tisuće fanova i milijuni TV gledatelja. Više detalja će biti objavljeno na jesen, prilikom zvanične prezentacije na Motor Showu u Hanoveru.

Comments

comments