I Volvo Trucks ponovo pokreće proizvodnju

Tvornice Volvo Trucks vozila u Švedskoj i Belgiji, gdje je proizvodnja privremeno stala od sredine ožujka, polako se ponovo pokreću, dok se većina servisa vratila na staro radno vrijeme

Za početak obnovljenog ciklusa proizvodnje kamiona, motora i dijelova, proizvodnja će se bazirati na knjizi narudžbi, kapacitetu dobavljača i lokalnim propisima o socijalnoj distanci radi sprečavanja širenja virusa corone. Tvornice u Europi morale su biti zatvorena od sredine ožujka, kada je globalni lanac opskrbe bio poremećen. Ipak, za vrijeme “lockdowna” zbog pandemije virusa corone, Volvo Trucks je uspio većinu svojih servisnih radionica širom svijeta ostaviti otvorenima za klijente. U Hrvatskoj i Sloveniji sve radionice su bile čitavo to vrijeme dostupne, a od 4.5.2020. većina ih se vratila na staro radno vrijeme.

Usluga Volvo Action Service također je bila dostupna 24 sata/7 dana u tjednu. U Volvo Trucksu kažu da će se i dalje fokusirati na pružanje pomoći prijevoznicima kako bi njihovi kamioni bili mobilni i kako bi mogli isporučivati robu koja je od velike važnosti za društvo. “Vozači kamiona i svi drugi u lancu opskrbe uložili su herojske napore tijekom ove krize, a naš je posao bio pomoći im da nastave raditi svoj posao“, izjavio je u to ime Dušan Mavrič, generalni direktor Volvo Trucks Adriatic North.

Comments

comments