I Lile voli miris kamiona

Glavne zvijezde vruće večeri na Velesajmu bile su tvrtka Benussi i Iveco te novi kamion IVECO S-WAY. Detaljno smo ga predstavili u Transportu broj 57. Preko 300 uzvanika imalo je priliku vidjeti i kako to izgleda uživo, a prvim vlasnicima svečano je ključeve osobno uručio prvi čovjek tvrtke, Silvano Benussi.

Uz ovaj svečani događaj, gosti su uživali i u svečanoj večeri, ali i glazbenim nastupima estradnih zvijezda, Lidije Bačić i grupe Mejaši, dok je kroz raskošan program uzvanike vodila uvijek zabavna Andrea Andrassy. 

U S-Way su ugrađene sve napredne značajke i iskustva iz prethodnih generacija, dok je nova kabina potpuno prilagođena potrebama vozača i vlasnika. Nudi se cjeloviti poslovni model koji pokriva čitavi životni ciklus vozila i pomaže korisnicima da zadovolje zahtjeve svojih klijenata.

Novi asortiman je vrhunac ciklusa inovacija s 11% smanjenom potrošnjom, prvim pravim rješenjem za pogon na plin, te X-WAY obitelji za lake terenske misije. Koristi postojeći Stralisov pogon s 9, 11 i 13-litarskim motorima (330 KS do 570 KS) i 9-litarskim i 13-litarskim plinskim motorima (270 KS do 460 KS). Oni su i dalje u paru s ZF-om Hi-Tronix prijenosom. Postignuta su daljnja smanjenja emisija PM, NOx i CO2. Vjeran svojoj baštini, kombinira niski TCO s niskim emisijama.

U potpunosti su iskorištene mogućnosti koje pruža povezivanje. Stvoren je skup rješenja za podršku kupcima na svakom koraku, uz povezanost vozača, vlasnika i tvrtke IVECO. Vlasnici i vozači stalno su povezani s vozilom na svom mobilnom uređaju ili osobnom računalu putem jednostavnog portala MyIVECO ili pak aplikacije.

Tako ovaj novi kamion predstavlja snažan pomak prema pružanju integriranog transportnog rješenja kupcima, ekonomski i ekološki održivom, u kojem usluge oko proizvoda postaju važnije od samog proizvoda.

Comments

comments