Hrvati sve odgovorniji u prometu

Vodeća hrvatska prijevoznička kompanija Cammeo grupa u novogodišnjoj noći zabilježila je rekordan broj poziva i vožnji u odnosu na prošle novogodišnje noći

Svake godine sve više se apelira prema građanima da ne voze ako su konzumirali alkohol pa građani postaju sve odgovorniji i koriste javni prijevoz ili prijevozničke službe. Tako je u novogodišnjoj noći zabilježen povećan interes za Cammeovim uslugama od čak 50% poziva više nego prošle novogodišnje noći. Pozivi upućeni u Zagrebu su premašili sva očekivanja kao i ukupan broj poziva prošle godine u svim gradovima u kojima posluje Cammeo.

„Drago nam je da ljudi ne sjedaju za volan ako su konzumirali alkohol i da svijest i odgovornost raste. Nama je sigurnost putnika na prvom mjestu i cijenimo to što nam se korisnici obraćaju s povjerenjem. To dokazuje i ovaj rekordan broj vožnji u novogodišnjoj noći“, rekao je Vladimir Minovski, generalni direktor Cammeo grupe.

Ovisno o pojedinom gradu u kojem posluje, Cammeo je zabilježio porast od 10-20 % poziva, dok je ukupan broj poziva tijekom novogodišnje noći u svim gradovima bio oko 70 000.

Comments

comments