HOK predstavio digitalnu aplikaciju

Ovom aplikacijom HOK osiguranje svojim korisnicima omogućava cjelokupnu osigurateljnu uslugu bez odlaska u poslovnicu i kontakta s djelatnicima ili drugim osiguranicima

Aplikacija je razvijena u suradnji s partnerskom firmom iOLAP. Koristeći se najnaprednijim tehnologijama korisnicima je pruženo besprijekorno digitalno iskustvo. Korisnici HOK digitala u samo nekoliko klikova mogu napraviti personaliziranu policu osiguranja, prijaviti štetu ili zatražiti asistenciju, bila ona vezana za automobil ili za pomoć u kući. HOK osiguranje inovativno uvodi praćenje životnog ciklusa štete te komunikaciju u realnom vremenu. Sve to daje transparentniji uvid u stanje prijavljene štete. Osiguranicima koji se koriste uslugama drugih osiguranja omogućena je brza prijava štete automobilske odgovornosti u slučaju da je krivac osiguranik HOK osiguranja. Usluga je dostupna bez potrebe za registracijom.

„Naša je misija podići kvalitetu usluge na najvišu razinu, pružiti cjelokupnu uslugu na jednom mjestu te revolucionirati proces interakcije između korisnika i osiguravajuće kuće. Želja da se razlikujemo od drugih aplikacija i webshopova na tržištu potakla nas je da nađemo rješenje, trenutačno najinovativnije na tržištu, koje istodobno najbolje odgovara potrebama krajnjih korisnika, prvenstveno mlađe generacije. HOK digital će nam pomoći da bolje upoznamo korisnike i njihove potrebe. Osluškujući ih, u nadolazećem razdoblju kreirat ćemo mnogobrojne inovacije i pogodnosti“, rekao je Ivan Jonjić, direktor sektora informatike u HOK osiguranju.
Aplikacija je dostupna za uređaje iOS i Android, kao i na sljedećem linku.

Comments

comments